Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Väli-Hannun syystarjous!

NYT syksyn ja alkutalven tarjous Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa, Kyrösjärven rannalla:

  • 257 € /vkl
  • 304 /pitkä vkl (esim. to-su/pe-ma)
  • 456 /vko

Tunnelmallisen Väli-Hannun lähellä sijaitsevat  Vatulan (4 km) sekä Jämin (20 km) upeat ulkoilureitistöt kauniine mäntymetsineen ja erinomaisine sienestys- ja marjastusmaastoineen! Kyrösjärvellä erinomaiset kalastusmahdollisuudet.  Ulkoilun jälkeen täydellinen rentoutus mökin puulämmitteisessä saunassa tai vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä, jonne matkaa vain 13 km.

Tarjous on voimassa 15.12.2019 asti ja koskee uusia varauksia.

Lue lisää


Näsinneidon, Näsinjoutsenen ja Mänty-Linnan syystarjous!

Näsinneito (kuvassa) ja Näsinjoutsen ovat tunnelmallisia ja valoisia hirsihuviloita upeissa maisemissa Näsijärven rannalla.  Huviloihin majoittuu jopa 8 lomanviettäjää/mökki  ja isoon Näsinneidon saunaan mahtuu vaikka koko seurue kerralla saunomaan. Tampereelle matkaa  vain 50 km ja Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistoihin vain 30-35 km! Mänty-Linna Kihniön Nerkoojärven rannalla on monipuolinen hirsihuvila rantasaunan ja kylpytynnyrin kera.

Lähellä erinomaiset sienestys- ja marjastusmaastot sekä kalastusmahdollisuudet!

Nyt syyskuun viikonloput tarjoushintaan:

  • 360 euroa/vkl,  hintaan sisältyy vene&perämoottori!

Tarjous koskee uusia varauksia.

Lue lisää


ÄKKILÄHTÖTARJOUKSET!

Nyt pikavaraajalle voimassa huikeat äkkilähtötarjoukset!

Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua! Tarjoushinta on voimassa  2-7 vrk mittaisissa varauksissa, jotka varataan&maksetaan 1-5 päivää ennen loman alkua suoraan on linessa. Mökkikohtaiset tarjoukset näet oheisen listan mökkien omissa kalentereissa tai tekemällä haun etusivulla www.mokkiavain.fi ajankohtaan johon on 1-5 päivää, tarjoushinnat näkyvät punaisella.

VARAA PARAS LOMASI -ÄKKILÄHTÖNÄ!

Lue lisää