Mökkiavain

Tarjoukset

Täältä löydät parhaat tarjoukset Mökkilomallesi!


Mänty-Linnan, Näsinjoutsenen ja Näsinneidon Pääsiäistarjoukset!

Pääsiäistarjous hyvin varustelluille Näsinjoutsen&Näsinneito mökeille Ruovedelle sekä Mänty-Linna mökille Kihniöön:

  • 349 euroa/2 vrk
  • 470 euroa/4 vrk
  • 665 euroa/vko

Tarjous koskee uusia varauksia Pääsiäiseen!

Näissä upeissa hirsimökeissä  on mukava lämmitellä ulkoilun jälkeen takkatulen loimussa ja saunan lämmössä perheen tai isommankin ystäväporukan kanssa! Mänty-Linnaan  voit lisäksi vuokrata myös kylpytynnyrin lomallesi ja nauttia erillisen rantasaunan puulämmitteisissä löylyissä! Nauti kauniista alkukevään luonnosta näiden tunnelmallisten mökkien ympäristössä!

Lue lisää


Jutilan talvitarjous!

Tilava ja hyvin varusteltu Jutila mökki Jämijärvellä tarjoaa upean mahdollisuuden  ulkoilijoille nauttia talven riemuista kauniissa maalaismaisemissa! Jutilassa on vuodepaikat jopa 11:lle lomailijalle, 3 erillistä makuuhuonetta ja puulämmitteinen rantasauna!

Jämin  mahtaviin latuverkostoihin sekä hiihtotunneliin ja monipuolisiin palveluihin on matkaa vain 6 km !

Nyt kaikki uudet varaukset -20 % alennuksella 31.3.2019 asti!!

Lue lisää


ÄKKILÄHTÖTARJOUKSET!

Nyt pikavaraajalle voimassa huikeat äkkilähtötarjoukset!

Lähde lomalle ja vuokraa paras mökkilomasi "äkkilähtö -hintaan"! Valikoimassamme on useita mökkejä jotka vuokrataan 10-30 % alennuksella 1-5 päivää ennen loman alkua! Tarjoushinta on voimassa  2-7 vrk mittaisissa varauksissa, jotka varataan&maksetaan 1-5 päivää ennen loman alkua suoraan on linessa. Mökkikohtaiset tarjoukset näet oheisen listan mökkien omissa kalentereissa tai tekemällä haun etusivulla www.mokkiavain.fi ajankohtaan johon on 1-5 päivää, tarjoushinnat näkyvät punaisella.

VARAA PARAS LOMASI -ÄKKILÄHTÖNÄ!

Lue lisää


Talvitarjoukset Väli-Hannu mökille Ikaalisissa!

Talvitarjous Väli-Hannu mökillä Ikaalisissa:

  • 230 euroa/vkl (2vrk)
  • 420 euroa/viikko 

Tarjous voimassa 14.4.2019 asti

Tunnelmallisen Väli-Hannun lähellä sijaitsevat Vatulan (3-4km) ja Jämin (20 km) upeat hiihto-/ulkoilureitistöt kauniine mäntymetsineen! Mökin läheltä kulkee Pirkan Taipaleen Ura Ulvaanharjulle ja Hämeenkyrön lentokentälle ja toiseen suuntaan Jämijärvelle asti. Kyrösjärvellä hienot pilkkisaaliit! Ulkoilun jälkeen täydellinen rentoutus mökin puulämmitteisessä saunassa tai vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä, jonne matkaa vain 13 km.

Lue lisää


Myllylän pääsiäistarjous!

Myllylä on tunnelmallinen pohjalais-hirsitalo  Virroilla, Näsijärven läheisyydessä. Myllylä tarjoaa nyt pääsiäisloman edulliseen tarjoushintaan:

540e/2-4 vuorokautta

630 e/viikko

sisältäen 2 rantasaunavuoroa itse lämmittäen

Lisäpalveluna kylpypalju 3 h (pakkasraja -20 C):  rantasaunavuoron yhteydessä 150 euroa valmiiksi lämmitettynä tai  itse lämmittäen, rantasaunavuoron yhteydessä 100 euroa. Mahdollisuus vuokrata talosta myös savusauna 260 €/3t, pakkasraja -20c.

Retkikohteet:  Pukkivuoren urheilukeskukseen 20 min matka ja  Ähtärin Pandataloon ja Tuurin kyläkauppaan vajaan tunnin matka.  Mökeille voi tilata ruokapalvelua yhteistyökumppaniltamme Runebergin Herkusta.

Myllylään majoittuu mukavasti kaksikin perhettä, koska mökissä on vuodepaikat 10:lle (4 makuuhuonetta), tilavat oleskelutilat ja hyvin varusteltu keittiö.

Lue lisää